Binili a invins!

Binili a invins!

08.06.2016

Cu Dobro, Gilda, Matei si toti oamenii de acolo care s-au intors de curand pe frecventa ca sa faca aerul mai tare in acest oras. Inca din 29 noiembrie 2004, cand s-au lansat, au vorbit pe bune cu bucurestenii, curat si fara artificii de imagine, cum spune Dobro, si acesta este si motivul cel mai probabil pentru care au fost sustinuti cu atata pasiune de catre ascultatori atunci cand li s-a retras licenta de functionare. Sunt un grup de bucuresteni care au aratat ca exista apetit pentru divertisment consistent si de calitate, iar acum s-au intors pe radio, unde le este locul, sa reprezinte din nou o voce pentru un public tanar si activ. Bun venit inapoi, Radio Guerrilla!

El este cel care ne aduce bunatati fara bazaconii!

El este cel care ne aduce bunatati fara bazaconii!

29.07.2016

"Mihai Simiuc este noul nostru prieten, recomandat de Radio Guerrilla, cu care continuam proiectul. Un om fresh, la fel de fara bazaconii ca produsele pe care le ofera, produce pentru a hrani Bucurestiul chiar aici, in Bucuresti. Iar daca cei mai multi ii stiu bunatatile sub numele de frufru si inca cred ca este vorba despre acel magazinas de pe Batistei, in ultimii 10 ani Mihai a ajuns sa vanda in 200 de fresh cornere din tot orasul, atingand numarul de 2.384.000 de kilograme de fructe si legume folosite."

In fata blocului

In fata blocului

30.09.2016

"Ei sunt cei care ne amintesc cum sa ne jucam in fata blocului. Mihai Gheorghe si Vlad Tomei, noii nostri prieteni din Bucurestiul Intreprinzator, recomandati de Mihai de la frufru. Art director si copywriter, Mihai si Vlad s-au cunoscut intr-o agentie de publicitate, iar intr-o zi au avut o idee pentru un proiect personal, pe care au si pus-o in practica, materializandu-se intr-o culegere de jocuri ale generatiei cu cheia la gat, ce poarta numele de ""In Fata Blocului"". Cartea a fost gandita ca un ajutor pentru cei mari, care vor sa le arate celor mici cum se jucau si ei la randul lor, in copilarie. Ideea a fost atat de apreciata, ca nu a trecut mult timp de cand a aparut pentru prima oara intr-o librarie din Bucuresti si pana cand a ajuns sa fie tradusa pentru a fi distribuita in mai multe tari, chiar si in China."

Ei sunt cei 7 care fac o tara sa rada

Ei sunt cei 7 care fac o tara sa rada

07.12.2016

"Ei sunt cei 7 care fac o tara sa rada. Sau bucurestenii cu care ne-au propus sa ne imprietenim Vlad si Mihai de la In Fata Blocului. Sau, dupa cum ii cunoaste toata lumea, echipa de la Times New Roman, care, pentru ca reuseste sa se viralizeze zilnic, nici nu consideram ca mai are nevoie de o descriere, ci doar de un ""Bun venit in Bucurestiul Intreprinzator!""."

Maison Dadoo

Maison Dadoo

06.03.2017

El este cel care înfloreşte #bucurestiulintreprinzator. Alexandru, de la Maison Dadoo, şi povestea lui despre pasiunea pentru flori.