Ei sunt cei care au reinviat bicicletele Pegas!

Ei sunt cei care au reinviat bicicletele Pegas!

23.06.2016

"Alexandru Manda si Andrei Botescu, prietenii nostri cu care incepem proiectul Bucurestiul Intreprinzator. Doi tineri bucuresteni nascuti aici si crescuti pe strazile acestui oras, pe care l-au cunoscut pe bicicleta. Povestea lor este despre pasiune, afacerea pe care au pornit-o functionand ca o cauza a celor doi – o data pentru ca iubesc orasul in care traiesc si incurajeaza pe oricine sa ii descopere frumusetea in miscare, pe doua roti, apoi pentru ca isi doresc ca tot mai multi tineri sa ii ia ca exemplu si sa isi gaseasca drumul catre independenta aici, unde, dupa cum spun ei, este destul loc pentru orice fel de idei."

Ei sunt cei care dau Bucurestiului energie la pachet!

Ei sunt cei care dau Bucurestiului energie la pachet!

25.07.2016

"Radu Savopol si Lucian Badila, noii nostri prieteni de la 5 to go®, recomandati de Pegas. Doi oameni care au pornit cu o idee simpla, de pret unic, aducand in drumul de zi cu zi al fiecarui bucurestean o cafea de calitate. Ceea ce este important acum este ca succesul lor a avut o influenta pozitiva mai mare, in jurul proiectului 5 to go® nascandu-se mai multi antreprenori - oameni care au luat franciza de la Radu si de la Lucian si au ajutat la cresterea rapida a acestui brand, numele lui devenind acum destul de cunoscut si important pentru Bucuresti si locuitorii lui."

Povestea siglelor pentru cartierele bucurestene - Tea Tomescu

Povestea siglelor pentru cartierele bucurestene - Tea Tomescu

28.09.2016

"Ea este cea care a creat sigle pentru cartierele bucurestene. O cheama Tea Tomescu, este graphic designer si ne-a fost prezentata de prietenii nostri de la 5 to go. Tea, nascuta, crescuta si scolita in Bucuresti, a avut o initiativa frumoasa pentru acest oras, venita sub forma unu exercitiu de branding, creand logo-uri pentru toate cartierele si zonele lui. Acestea, insotite de fotografii mai vechi din capitala, au fost urcate pe Facebook si au cunoscut un succes neasteptat, dupa cum ne povesteste Tea. Intreaga ei colectie poate fi gasita acum pe Facebook, pe pagina Dungi, sau pedungishop.ro."

Ei sunt cei care au oferit Bucurestiului propria orchestra

Ei sunt cei care au oferit Bucurestiului propria orchestra

08.12.2016

"Catalin, Gabriel și Alexandru, prietenii noștri din Bucurestiul Intreprinzator recomandati de Tea Tomescu. Pentru ca, dupa cum ne spune ea, e greu sa n-ai o relatie de tipul love-hate cu Bucurestiul. Te enerveaza traficul si blocurile gri, dar iubesti momentele de frumos pe care ti le serveste uneori, cum ar fi concertele acestor oameni de la Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra."

Pain Plaisir

Pain Plaisir

07.03.2017

Ei sunt cei care dau oraşului miros de pâine caldă. Monica, Irina şi Tom ne spun totul despre afacerea lor, Pain Plaisir.

Summer Well

Summer Well

31.05.2017

Cel de-al 11-lea business pe care vi-l prezentăm este cel care dă Bucureştiului un festival ca o vacanţă. John, Andi şi Vlad povestesc despre Summer Well.