Zig Zag Art

Zig Zag Art

01.08.2016

El este Vali Radu, prietenul nostru pe care l-am cunoscut după ce a sunat la Radio Guerrilla în cadrul rubricii Bucureştiul Întreprinzător din matinal. Am rămas impresionaţi de Zig Zag Art – cursul sau de dezvoltare personala prin actorie – şi vrem să vă prezentăm şi vouă povestea proiectului său.

Gestiune Sala

Gestiune Sala

13.04.2018

Prin afacerea lor, Gestiune Sala, Marian Toader și Cătălin Toader își propun să îi ajute pe întreprinzătorii din industria fitness-ului să gestioneze numărul abonaților și să creeze strategii eficiente de dezvoltare și retenție a clienților. Mai multe ne spun chiar ei:

PJ Shoes

PJ Shoes

19.04.2018

Afaceri cool din #bucurestiulintreprinzator: P.J. Shoes face încălțăminte de toate felurile pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 an și 11-12 ani. Îi găsești pe http://pjshoes.ro/, iar povestea o afli din video.

Casa Automatizata

Casa Automatizata

24.04.2018

Viitorul e chiar aici în #bucurestiulintreprinzator, adus de Casa Automatizata. Business-ul se ocupă cu integrarea tuturor dispozitivelor din casă într-un sistem smart, ușor de controlat de oriunde.

THE PLOT

THE PLOT

03.05.2018

Dacă ai un proiect complicat care implică machetare, printare 3D, debitare laser sau design de produs, încearcă și la THE PLOT. Le plac provocările. Fă cunoștință cu oamenii care au pornit The PLOT.

EchipamenteJoy.ro

EchipamenteJoy.ro

21.05.2018

Pentru echipamente tehnice de pescuit, motociclism, vânătoare, ski și snowboard, produse în România și super-personalizabile, recomandăm EchipamenteJoy.ro. Află mai multe.

e-mobility.ro

e-mobility.ro

06.06.2018

România merge înainte, iar o parte din ea merge înainte chiar în vehicule electrice. E-Mobility.ro se ocupă cu crearea și administrarea unei infrastructuri pentru astfel de automobile, în București și nu numai. Mai multe detalii în video.

Coltul cu Mobila

Coltul cu Mobila

05.08.2016

Unul dintre cele mai interesante proiecte despre care am aflat din rubrica Bucureştiul Întreprinzător de la Radio Guerrilla este Colţul cu Mobilă. Faceţi cunoştinţă cu Paul Cincu, care oferă acestui oraş mobilă la comandă fabricată cu pasiune.

My Precious Buzztard

My Precious Buzztard

08.08.2016

Ele sunt Alexandra Martoiu si Irina Enea, fondatoarele My Precious Buzztard – un proiect care creeaza bijuterii dupa chipul, asemanarea si povestile oamenilor din Bucurestiul Intreprinzator.

Cafecicleta

Cafecicleta

11.08.2016

El este Dragos Dumitrescu, cel care conduce Cafecicleta prin Bucurestiul Intreprinzator si le ofera trecatorilor grabiti cafeaua cu care sa-si inceapa ziua.

Frizzante Ride

Frizzante Ride

19.08.2016

Ei sunt Bogdan si Irina Popa-Alexandru, doi bucuresteni care la intrebarea "Ce poti face dintr-o bicicleta?", au raspuns "Un bar!". Si asa a luat nastere Frizzante Ride, bar-mobil de prosecco si proiectul lor de suflet.

Doua Surori

Doua Surori

07.08.2016

Geanina Dumitrescu şi Laura Gicovanu-Buţincu isi pun toata dragostea si atentia in produsele 100% naturale pe care le fac. Si pe care apoi le livreaza bucurestenilor, sub numele Doua Surori.

Asphalt Freaks `

Asphalt Freaks `

09.12.2016

L’Amande este printre putinele locuri din Bucuresti unde te poti bucura de un desert fara gluten. Daniela Alecse si Geanina Mirela Cotoi se afla in spatele proiectului si ne spun povestea lui.

Sopronul.ro

Sopronul.ro

17.01.2017

Faceti cunostinta cu Andrei Roman, fondatorul sopronul.ro. El ii ajuta pe micii intreprinzatori aflati la inceput de drum si isi amenajeze spatiile de productie sau de depozitare, oferindu-le consultanta si structurile metalice pentru acestea.

Mamagazin

Mamagazin

27.01.2017

Ei sunt Eugenia şi Petre Dobrescu, "părinţii" Mamagazin. Un magazin cu inimă de mamă şi produse pentru copii :).

Horologer

Horologer

06.02.2017

Am cunoscut nişte ceasornicari moderni, tata si fiu, cu adevărat pasionaţi de ceea ce fac: Horologer.

Pinguineala

Pinguineala

17.02.2017

Ce-i aia Pinguineala? Un shop online cu accesorii la fel, dar altfel. Ne povestește Ioana Stroică, fondatoarea acestuia, pe care am cunoscut-o în matinalul Radio Guerrilla.

T-Shirt Van

T-Shirt Van

21.01.2017

Să vă facem cunoștință cu Sabina și cu Răzvan, fondatorii T-Shirt Van: o imprimerie pe roți, de unde îți poți lua tricouri cu designul artiștilor preferați. I-am cunoscut în matinalul de la Radio Guerrilla.

Lensa

Lensa

26.05.2017

Ti-i prezentăm pe Daniel Crăciun şi pe Florin Niţă, de la Lensa, cel mai mare magazin online de optică de pe la noi. Poate găseşti acolo ochelarii de soare potriviţi.

Ilio

Ilio

05.06.2017

Vă facem cunoştinţă cu un business pornit din dragoste pentru cei mici: ILIO - Bijuterii si accesorii pentru copii.

Smart Support Hub

Smart Support Hub

06.06.2017

Managementul situaţiilor de criză din organizaţii e genul de lucru pe care orice antreprenor ar trebui să ştie să-l facă. SMART Suport HUB fix cu asta se ocupă.

Un Papion

Un Papion

01.08.2017

Vă prezentăm Un Papion, o afacere care creează papioane în orice formă, culoare şi din orice material vrei.

Design 4 Kidz

Design 4 Kidz

03.08.2017

Uită-te la ce fac băieţii de la designforkidz.com şi spune-ne ce părere are copilul din tine :). Nouă ne-au plăcut mult.

Eematico

Eematico

14.08.2017

Pot copiii să înveţe prin joacă? Aceasta e întrebarea! eematico răspunde. Indiciu: răspunsul e da. ;)

Studio No.3

Studio No.3

17.08.2017

Astăzi vi-i prezentăm pe Eduard şi Anca Sert, de la Studio No.3 Letterpress & Design (alături de câteva din lucrurile frumoase pe care le fac, bineînţeles).

Constructorul de Case

Constructorul de Case

31.08.2017

Nu spune nimeni că e uşor să îţi construieşti o casă, dar poate fi MAI uşor dacă apelezi la Constructorul de Case, business-ul condus de Marlen Ciucă. Mai multe detalii:

Arcuri-sageti.ro

Arcuri-sageti.ro

05.10.2017

Te-a tentat vreodată ideea de a te apuca de tir cu arcul? Atunci am descoperit fix business-ul care îţi trebuie: Arcuri-sageti.ro, prezentat aici de fondatorul său, Emil Cocriş.

Ferma Animalelor

Ferma Animalelor

31.10.2017

Ferma Animalelor este prima fermă-parc din România, un spațiu primitor în care copiii pot descoperi animalele domestice și pot învăța despre ele. Află mai multe despre acest loc de la Andreea și Radu Manea, cei care l-au creat.

ID Therapy

ID Therapy

02.11.2017

Dacă ai fobie de zbor sau de vorbit în public, e momentul să treci peste – Id Therapy Bespoke Treatment Center te poate ajuta. Urmărește clipul și află mai multe despre serviciile unice în țară de psihoterapie, consultanță psihologică și coaching oferite în cadrul centrului fondat de Nadia Gorduza:

Joy2Wander

Joy2Wander

08.11.2017

Călătorii altfel – asta oferă Joy2Wander, care închiriază autorulote complet utilate pentru vacanțe de neuitat. Fă cunoștință cu Răzvan și Manuela Păduraru, oamenii care au pus pe roate business-ul.

Berero

Berero

05.01.2018

Iubitorilor de bere artizanală, iată un site pentru voi: berero.ro. Acolo găsiți o colecție de peste 70 de beri artizanale produse în România, pe care le și puteți comanda. Mai multe despre Berero Store:

Somnic de Pitic

Somnic de Pitic

23.02.2018

Oana Ramona Vlah este consultant în somnul copiilor, iar Somnic de Pitic este proiectul ei prin care oferă sfaturi personalizate familiilor care visează la nopți liniștite. Află povestea!

ROmobility

ROmobility

23.02.2018

ROmobility - seiful tău din centrul Bucureștiului este un serviciu inteligent pentru depozitarea temporară și în siguranță a bagajelor de mână. Află mai multe despre acest business atât de necesar pentru #bucurestiulintreprinzator.

TOT

TOT

16.03.2018

TOT este un spațiu destinat artelor de orice fel, parte galerie, parte atelier de lucru și parte spațiu pentru evenimente. Află mai multe!

Talent Browse

Talent Browse

30.03.2018

DBA, SQL, fullstack, java – dacă ești în căutarea unor oameni care să vorbească în mod cursiv “limba”, ai putea să îi găsești pe TalentBrowse.com, platforma pentru recrutare în IT. Află mai multe despre cum funcționează.

Jolly Star Learning Center

Jolly Star Learning Center

05.04.2018

Copii sunt viitorul, așa că nu putem decât să felicităm inițiativa Jolly Star Learning Centre de a-i învăța pe cei mici engleza prin metode alternative. Silvana Șervănescu ne spune mai multe: