FORMULAR DE RECOMANDARE

Recomanda o afacere din cartierul tau. Poate fi magazinul de unde cumperi paine sau terasa unde iti place sa bei o bere. Poate este atelierul unde ti-ai reparat telefonul sau locul unde te distrezi cu copiii tai. Ceea ce conteaza este ca ti-a castigat increderea, iar acum ai ocazia de a-l pune pe Harta Bucurestiului Intreprinzator şi de a-l ajuta sa stie cat mai multa lume de el.

Banca Transilvania doreste sa promoveze business-urile de cartier. In cazul in care inscrii in acest formular o afacere de tipul PFA, Intreprindere Individuala, forme individuale de exercitare a unei profesii liberale (ex. cabinet individual medic, avocat, notar, expert contabil, birou de executor judecatoresc etc), informatiile despre aceasta sunt date cu caracter personal. In legatura cu prelucrarea datelor personale reprezentantul poate sa isi exercite la BT drepturile prevazute de GDPR, astfel cum se regasesc acestea prezentate detaliat in sectiunea dedicata a Politicii de confidentialitate BT, regasita pe website-ul www.bancatransilvania.ro.

Daca esti chiar reprezentantul afacerii, te rugam sa completezi formularul de aici.

In cazul in care nu esti reprezentantul afacerii pe care o inscrii in acest formular, prin bifarea casutelor de mai jos garantezi ca ai obtinut acordul reprezentantului afacerii pentru a folosi aceste date si pentru a le posta pe site-ul nostru ca sa ii promovam business-ul.

Ai omis sa completezi numele afacerii
Ai omis sa completezi Domeniul de activitate
Ai omis sa completezi website-ul afacerii tale
Ai omis sa completezi cartierul tau
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu